Jan van Velzen

Op vrijdag, 8 juli 2011 overleed na een slopende ziekte onze collega Jan van Velzen

jan van velzen

Jan was pas 46 jaar en laat een vrouw en twee jonge kinderen achter.

Jan van Velzen was sinds 1989 in dienst van onze veiling. Na geruime tijd bij de Importafdeling te hebben gewerkt was hij achtereenvolgens Medewerker Relatiebeheer Binnendienst, Medewerker E-services, Teamleider Binnendienst Klokzaken en Medewerker Marktinformatie en Applicatiebeheer. Uit zijn loopbaan blijkt, dat Jan van vele markten thuis was en dat bleek ook buiten het werk.

Jan van Velzen was een man met een groot hart. Actief op velerlei terreinen. Hij zat in het bestuur van de Oranjevereniging van zijn woonplaats Voorhout. Hij zat een aantal jaren in de ondernemingsraad van onze vestiging. Hij deed jaren lang mee aan de Roparun. Hij was de initiatiefnemer van het team FloraHolland voor het Wheel of Energy. Hij deed dat allemaal zonder veel omhaal van woorden. Dat deed je gewoon. Zo was Jan.

Jan was een grote sterke vent en was sportief niet voor een kleintje vervaard. Vorig jaar november liep hij nog de marathon op Terschelling. In het Roparunteam stond hij zijn mannetje. Dat werk had zijn hart omdat hij betrokken was bij mensen met kanker en daar echt iets voor wilde doen. Het is wrang dat hij juist aan die ziekte is overleden.

Een geziene collega, dat was hij. Loyaal, toegankelijk, een doorzetter, altijd in voor een geintje en een echte familyman. De foto van zijn gezin stond op zijn bureau en vakanties met het gezin waren jaarlijkse hoogtepunten.

Veel te vroeg is Jan van Velzen ons ontvallen. Wij gedenken hem met genegenheid en we wensen zijn vrouw Marga, zijn kinderen DaniГ«lle en Robin en zijn verdere familie heel veel sterkte bij het dragen van dit zware verlies.

Wij zullen hem missen.

(de tekst op deze pagina is afkomstig van de Intranet van FloraHolland)

 

"Ik ben trots op wat ik achterlaat"
Jan - 4 jaar Roparunner