Iwan van Reijsen

Op zaterdag, 28 januari 2006 overleed na 6 maanden van slopende ziekte onze collega, vriend, Roparunner !

Nitzan heeft mij gevraagd of hij op onze teamsite mijn verhaal mag plaatsen.
Ik zie dit als een extra steun in mijn strijd tegen deze verschrikkelijke ziekte. Het eerste stukje is een terugblik. Naar bijvoorbeeld het moment dat ik voor het eerst hoorde dat ik leverkanker had. Ik voelde de grond onder mij wegzakken en ik dreigde in een groot donker gat te vallen. Dat gevoel heeft gelukkig maar een dag of twee geduurd. Door veel te praten met Lucia, de kinderen, familie en vrienden ben ik er weer bovenop gekomen: jongens ik leef toch nog!!!De allereerste Roparun van FloraHolland, toen nog Bloemenveiling Holland, ging ik mee voor het verzorgen van de catering. Toen vroeg men mij om mijn motivatie en daar kon ik toen geen antwoord op geven. Zou dit nu gevraagd worden heb ik dat wel. Als je in een wachtkamer zit van het Daniel den Hoed en je ziet huilende mensen uit de spreekkamer komen, maar vooral als je die kinderen ziet met kale koppies, maar met heldere ogen waar zoveel vertrouwen en levensvreugde uitstraalt, dan heb je het moeilijk. Dan weet ik, ik ga mee met de Roparun en draag zo mijn steentje bij . Volgende keer zal ik meer over mezelf schrijven. Wel wil ik alle mensen die zo meeleven ontzettend bedanken. Het doet me zoveel goed!

Groetjes Iwan.

Jan van Velzen

Op vrijdag, 8 juli 2011 overleed na een slopende ziekte onze collega Jan van Velzen

jan van velzen

Jan was pas 46 jaar en laat een vrouw en twee jonge kinderen achter.

Jan van Velzen was sinds 1989 in dienst van onze veiling. Na geruime tijd bij de Importafdeling te hebben gewerkt was hij achtereenvolgens Medewerker Relatiebeheer Binnendienst, Medewerker E-services, Teamleider Binnendienst Klokzaken en Medewerker Marktinformatie en Applicatiebeheer. Uit zijn loopbaan blijkt, dat Jan van vele markten thuis was en dat bleek ook buiten het werk.

Jan van Velzen was een man met een groot hart. Actief op velerlei terreinen. Hij zat in het bestuur van de Oranjevereniging van zijn woonplaats Voorhout. Hij zat een aantal jaren in de ondernemingsraad van onze vestiging. Hij deed jaren lang mee aan de Roparun. Hij was de initiatiefnemer van het team FloraHolland voor het Wheel of Energy. Hij deed dat allemaal zonder veel omhaal van woorden. Dat deed je gewoon. Zo was Jan.

Maurice

Maurice (is op 18 juni 2010 overleden)

Maurice is een vriend van Ruud.
Maurice is ook een sponsor van ons team.
Maurice is in de laatste fase van zijn leven, hij heeft kanker.

maurice en veroniqueOndanks zijn gezondheid, hebben Maurice en Veronique besloten te gaan trouwen.
De giften van de plechtigheid hebben ze via ons team aan de Roparun geschonken.

Lieve mensen, Het geluk staat iedere dag voor je deur en het is aan jou of je het binnenlaat. Zoveel geluk en warmte als er bij ons binnenkwam op onze huwelijksdag, dat is gewoon niet te bevatten. De chemotherapie, die ik maandag gekregen heb, begint wat effecten te krijgen en dan denk ik weer aan zaterdag om met een glimlach verder te gaan. Wij zijn dankbaar en trots op de vrienden en collega's -het is gewoon familie geworden- die erbij waren , maar ook op hen die niet konden komen en aan ons dachten. Wat maken we toch mooie dingen mee.

Groeten en bisous van VГ©ronique en Maurice