Kom Spinnen/fietsen

Op zaterdag 3 februari 2018 organiseert het RoparunTeam Royal FloraHolland een spinningmarathon in Winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk.
Doel is zoveel mogelijk geld ophalen voor de Roparun.
De spinningfietsen staan klaar van 10.00 uur tot 17.00 uur. Het team is op zoek naar enthousiaste spinners / fietsers die voor het goede doel een uurtje of meer willen fietsen.
Het is geen spinningles. Iedereen kan op zijn eigen tempo trappen. Wel wordt een spinningmuziek gedraaid om tempo aan te geven en voor de gezelligheid.
In de Tuinen worden op het grote scherm beelden vertoond van de Roparuns van de vorige edities om aan ieder die de Roparun niet kent te laten zien wat voor een uniek evenement het is.
Ook de Roparunvogel loopt rond, altijd leuk voor de kinderen.

Tijdens de spinningmarathon is het ook mogelijk om Roparunloten te kopen. U maakt kans om twee Mercedes-Benz PW A-160 of veel andere leuke prijzen te winnen. Dit is misschien minder sportief maar ook voor het goede doel.

Was je toch van plan om te winkelen in Naaldwijk? Kom dan langs en fiets een uurtje mee (of als je met zijn tweeen bent allebei een halfuurtje).

Deelnemen is maar €15 per uur. Door je te laten sponsoren door vrienden en kennissen kan je het goede doel nog meer steunen.

Je kunt beginnen met spinnen op elk heel uur van 10.00 tot 16.00 uur.

De opbrengst van de spinningmarathon is voor 100% voor de Stichting Roparun.

Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06-53784947 met vermelding van het tijdstip dat je wilt spinnen en je ontvangt een bevestiging retour.

Mocht jou gekozen uur vol zijn dan plaatsen we je mogelijk op uur vroeger of later dan dat uur.

Het sponsorgeld kan ter plekke gestort worden in de collectebussen bij de Roparunvogel.