Parkhuys - september 2011

Zoals al wat jaren gebruikelijk (sinds De Tuinruimers in 2006) was het weer tijd voor de najaarsbeurt voor de tuin. Vier teamleden; Richard, Leen, Nitzan en Conny reden vroeg in de ochtend naar Almere. Met in het busje van sponsor De Roo, de zakken tuinaarde van sponsor Jardino en planten voor binnen van Zuidkoop. Alleen met en door de sponsors kunnen wij als teamleden zoveel voor elkaar krijgen. Na een kopje koffie met Frits en Anton, beide vrijwilligers in het inloophuis, werd er flink gesnoeid in de voortuin en wat nieuwe aarde toegevoegd. De perkjes werden zo goed als onkruid vrij gemaakt en de vele bladeren enigszins opgeruimd.
Tijdens het onkruid wieden tussen de coniferen, was het effe zwaar, vorig jaar was Jan met ons bezig tijdens het planten van de coniferen, en nu is hij niet meer.
Daarna was de binnenkant aan de beurt. De meeste Hydrobakken werden voorzien van verse korrels en nieuwe planten. Een goed besteedde dag met blije gezichten en dankbare mensen. Het volgende bezoek is gepland in het voorjaar van 2012.